Publicat la: 16.06.2016. 16:40 / 3.804 views

TELENOVELA “TRASEUL 2M”, APROAPE DE FINAL. MICROBUZELE VOR CIRCULA, PÂNĂ LA TOAMNĂ, PRIN MĂRĂCINENI

Telenovela începută, în februarie, la Mărăcineni, este pe cale să se încheie. Edilii comunei spun că au îndeplinit aproape toate cerinţele pentru buna funcţionare a Asociaţiei Intercomunitare, aşa că mai rămâne de obţinut doar acordul Autorităţii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice. Asociaţia de dezvoltare va trebui validată şi în Consiliul Local Municipal al municipiului Buzău.

microbuz 2Încă un pas pentru un transport civilizat, în comuna Mărăcineni. Până la toamnă, când vor începe şcolile, edilii speră să rezolve problema spinoasă a microbuzelor de pe traseul 2, cărora le-a fost interzis accesul pe DJ 203K. Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară a angajat, de curând, doi specialişti, una dintre condiţiile impuse pentru a funcţiona legal. Între timp, a fost schimbat şi statutul entităţii, aşa că se aşteaptă doar avizul ANRS , pentru ca Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Buzău – Mărăcineni să intre în legalitate.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară, deţinătoare a licenţei de transport, va trebui să primească, înainte de toate, girul Consiliului Local Municipal al municipiului Buzău. Apoi va trebui să fie validată şi de consiliile locale ale comunelor Mărăcineni şi Săpoca. Labirintul formalităţilor se va termina odată cu aprobarea din partea Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Unităţi Publice. După estimările edililor din Mărăcineni, microbuzele de pe traseul 2 ar trebui să-şi reia vechiul itinerariu  într-o lună.

Situaţia neplăcută cu care se confruntă localnicii din zona Mărăcineni – Săpoca datează din luna februarie, când autorităţile au decis să interzică microbuzelor de oraş accesul pînă la Măteşti, deoarece nu deţineau licenţă de transport pentru drumurile judeţene. Decizia a afectat peste 4000 de navetişti din zonă dar şi pe elevii care urmează cursurile instituţiilor de învăţământ din municipiul Buzău. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
 1. Catalin spune:

  .. da, da, da … sa revina ilegalistii….
  aia care sa te care cate 30 intr-o duba de 19 locuri…
  … dar merita, in caz de accident veti muri cu inima impacata, i-ati facut „oameni” pe patronii si soferii de maxi taxi, cu pretul vietii si al umilintei dumneavoastra.

  Nu uitati, tara va vrea prosti. Conformati-va! In contuinuare!

  Nu trebuie sa stiti ca aveti dreptul la transport CIVILIZAT si SIGUR, cu vehicule concepute pentru asa ceva, nu modificate de tot felul de Dorei acreditati ca in RRomania, fiti ignoranti, mergeti cu maxi-taxi, Buzaul a ramas printre ultimele – sau chiar ultima? – reduta de prostie unde mai exista maxi-taxi…

  … asta spune multe despre halul de inteligenta al multor buzoieni…

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!