TEAM SĂGEATA, LA PORŢILE LIGII A III-A. BUZOIENII VOR JUCA BARAJUL CU DUNĂREA DE JOS GALAŢI

TEAM SĂGEATA, LA PORŢILE LIGII A III-A. BUZOIENII VOR JUCA BARAJUL CU DUNĂREA DE JOS GALAŢI

Campioana judeţului Buzău va disputa, în dublă manşă, barajul de promovare în Liga a III-a, âmpotriva reprezentantei judetului Galaţi, AS Dunărea de Jos. Gălăţenii au susţinut şi anul trecut barajul, din postura de campioană judeţeană, dar au pierdut contra formaţiei lui Bănel Nicoliţă, CS Făurei.

fotbal 3Prima manşă a barajului este programată la Galaţi, pe 15 iunie, urmând ca returul să se joace la Săgeata, pe 22 iunie. Buzoienii beneficiază, pe lângă avantajul terenului propriu în retur, şi de o echipă mai experimentată, văzută de mulţi drept favorită în această dublă manşă. De altfel, Team Săgeata a dominat clar competiţia judeţeană, reuşind un bilanţ remarcabil: 28 de victorii şi doar un egal.

Adversara celor de la Team Săgeata a câştigat şi anul trecut competiţia gălăţeană, una dintre cele mai puternice din ţară, dar a fost eliminată la baraj de echipa lui Bănel Nicoliţă, CS Făurei.

Campioana Buzăului a reuşit să obţină şi certificatul de identitate sportivă, zilele trecute, act fără de care nu putea susţine barajul.

Ar fi cea de-a patra promovare consecutivă în liga a III-a reuşită de grupările buzoiene, după Petrolul Berca în 2016, Metalul şi Gloria Buzău. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

Tablou complicat, în Cupă

14.05.21 15:35 Ultima modificare 14.05.21 18:48

A fost stabilit țintarul Cupei României la handbal masculin, ediția 2021, competiție care se va derula pe repede înainte, într-o singură săptămână. Vor fi trei…