Publicat la: 05.07.2019. 18:11 / 617 views

TE PUI CU AUTOBUZUL?!… ÎNTÂMPLĂRI DIN TRAFICUL RUTIER BUZOIAN

Numărul autobuzelor care asigură transportul în comun din oraş şi în localităţile apropiate a crescut considerabil şi se vede cu ochiul liber. Autobuzele ajung să circule şi în coloană, mai ales pe bulevardul Unirii, pe unde sunt stabilite mai multe trasee interne şi externe. Mărimea autovehiculelor şi teribilismul unora dintre şoferii de autobuz creează probleme mai mici sau mai mari în traficul rutier.

autobuze 1Străzile Buzăului, din ce în ce mai aglomerate, devin şi mai greu de străbătut, mai ales la orele de vârf, când circulaţia rutieră devine foarte densă.

Şi, tot în aceste perioade de timp, autobuzele care asigură transportul în comun parcă se înmulţesc şi ajung să circule în coloană.

De multe ori, autobuzele pleacă din staţie şi intră direct pe banda din mijloc.

Primarul l-a sfatuit pe directorul Trans Bus să stea de vorbă cu şoferii din bază în legătură cu regulile simple din traseu.

Politia Rutiera efectueaza controale periodice ale transportatorilor de persoane.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!