Târgul Ofertelor Educaţionale pentru elevii de a VIII-a. 16 licee își prezintă oferta pentru anul școlar 2024-2025

Târgul Ofertelor Educaţionale pentru elevii de a VIII-a. 16 licee își prezintă oferta pentru anul școlar 2024-2025

În municipiul Buzău, timp de două zile, în cadrul ediției din acest an a Târgul Ofertelor Educaționale, toate liceele teoretice, tehnologice și vocaționale din municipiul Buzău vor încerca să-i convingă pe elevii de clasa a VIII-a că au cele mai bune condiții de studiu și specializare.

„Târgul Ofertelor Educaționale” este găzduit în acest an la Muzeul Județean și este organizat de de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Buzău, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Buzău.

Pe lângă numeroși elevi și profesori, la deschiderea evenimentului au participat și reprezentanți ai administrației publice, dar și ai Inspectoratului Școlar Județean.

În cadrul târgului educațional, liceele teoretice, tehnologice și vocaționale din municipiul Buzău încearcă să-i convingă pe elevii de clasa a VIII-a că au cele mai bune condiții de studiu și specializare. Elevii și profesorii Colegiului Național „Mihai Eminescu”, dar și ai Colegiului Național Pedagogic „Spiru Haret” le-au prezentat elevilor de clasa a VIII-a care sunt specializările propuse pentru anul școlar 2024-2025.

Ca și la ediția trecută, extrem de ofertante au fost și standurile de prezentare ale liceelor tehnologice din județ. Liceul Tehnologic „Al. Ioan Cuza” – fostul Liceu Tehnic – Liceul Tehnologic „D. Filipescu”, Liceul Tehnologic „Meserii și Servicii”, Liceul Tehnologic „Henri Coandă” și, nu în cele din urmă, Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil” vin în întâmpinarea școlarilor din județ cu o paletă largă de specializări, atât pentru clasele de liceu, cât și pentru școala profesională. Beneficiile oferite viitorilor elevi de liceu sunt cu adevărat impresionante.

Elevii buzoieni de clasa a VIII-a trebuie să știe că Târgul Ofertelor Educaționale, ediția a XXIV-a, este deschis și mâine, între orele 09.00 și 16.00.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și