Publicat la: 10.09.2020. 18:25 / 771 views

TÂRG CARITABIL PENTRU ALESSIA, ÎN WEEKEND, ÎN PARCUL CRÂNG, ORELE 10:00 – 19:00

Alessia Lăcrămioara are doar un an și cinci luni. Micuța duce pe umeri un diagnostic cumplit, Amiotrofie Spinală Musculară de tip 1. Maladia se manifestă prin degradarea progresivă a musculaturii întregului corp, inclusiv musculatura sistemului respirator ceea ce conduce inevitabil la deces prin stop cardiac.

aleesia siteSalvarea ar putea veni de la cel mai scump medicament din lume, Zolgensma, în valoare de 2.1 milioane de dolari. În ultimele luni, oameni inimoși din întreaga țara s-au mobilizat și au donat pentru cauza Alessiei, strângându-se aproape jumătate din suma necesară.

Pentru Alessia s-au mobilizat deja și foarte mulți buzoieni, iar un grup de mămici din Buzău a decis să organizeze un târg caritabil, în acest weekend, în parcul Crâng. Printre organizatori se numără și tânăra doctoriță Raluca Năstase.

De câteva luni, mama Alessiei luptă pentru viața fetiței și îi sunt alături oameni de bine din toată țara. “Împreună pentru Alessia SMA1” este grupul de pe facebook al cauzei.

Așadar, buzoienii sunt așteptați în zilele de 12 și 13 septembrie, între orele 10:00 – 19.00, în Parcul Crâng, în zona obeliscului, la târgul caritabil pentru Alessia unde vor putea alege veți putea alege dintr-o gamă variată de jucării, haine pentru copii şi adulți, încălțăminte, accesorii, cărți și alte obiecte puse în vânzare, pentru strângerea de fonduri. Va exista și o tombola cu premii acordate de sponsorii evenimentului organizat cu sprijinul Consiliului Județean și al Primăriei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!