Publicat la: 09.07.2018. 18:36 / 837 views

TÂNĂRĂ UCISĂ DE IUBIT. BUZOIANCA TRĂIA ÎN SPANIA, ALĂTURI DE COPII

Uciderea unei tinere din Buzău într-o provincie din Spania a consternat comunitatea iberică şi a condus la o reacţie inclusiv din partea premierului Pedro Sanchez. Cristina avea 24 de ani şi a fost omorâtă de iubitul ei, tot român. Tânăra era mamă a două fetiţe.

cristina-crima-spania-lepe-mainTragedia s-a produs sâmbătă dimineaţă. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, profitând de absenţa celorlalte rude, a pătruns în locuinţa tinerei, deşi se afla sub incidenţa unui ordin de restricţie.

Tânăra încercase să scape de scenele de violenţă ale bărbatului şi obţinuse în iunie un ordin de restricţie, potrivit căruia el nu avea dreptul să se mai apropie de femeie la mai mult de 200 de metri. Individul a înjunghiat-o pe buzoiancă şi a lăsat-o să moară. În casă erau şi cele două fetiţe ale lor.

Întreaga familie trăia de patru ani în provinica Huelva, oraşul Lepe. Impresionat de tragedie, chiar premierul spaniol Pedro Sanchez a transmis pe contul de twitter un mesaj de condoleanţe pentru familie, declarând că guvernul iberic va continua lupta pentru a pune capăt violenţei domestice, un fenomen care a luat amploare în acest an. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!