Publicat la: 13.06.2019. 18:17 / 392 views

”TÂNĂR APT DE MUNCĂ, SURPRINS LA FURAT”. A SUSTRAS UN RUCSAC DINTR-O MIŞCARE

”Tânăr apt de muncă, surprins la furat”, este mesajul care însoţeşte un filmuleţ postat de o buzoiancă pe pagina sa de Facebook, care surprinde o infracţiune săvârşită de un bărbat, în cursul dimineţii de miercuri. Acesta a furat un rucsac în valoare de 70 de lei dintr-un stand de suveniruri şi cadouri, aflat la intrare în Galleria Mall.

hotPe înregistrare se vede cum tânărul se apropie de stand dinspre scările rulante, se opreşte, ia rucsacul din suport, apoi se îndreaptă spre ieşire.

S-a întâmplat la 7.30, când în mall erau deschise doar sala de jocuri de la etaj şi birourile Serviciului de Evidenţă. Autoarea postării a primit deja numeroase informaţii despre hoţ, detalii pe care intenţionează să le furnizeze poliţiei, când va depune plângere.

Se pare că autorul, un tânăr din Buzău, se ocupă cu furturi, de valoare mică, astfel încât să nu rişte pedepse penale. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!