Publicat la: 04.01.2017. 19:20 / 5.131 views

TAMPONARE SPECTACULOASĂ, PE FRĂSINET. A VRUT SĂ EVITE UN ACCIDENT ŞI A LOVIT ALTE TREI MAŞINI

Un şofer buzoian a văzut moartea cu ochii, după ce, în încercarea de a evita coliziunea cu un autoturism, a ajuns cu maşina într-o parcare unde a lovit alte două autovehicule. Accidentul s-a produs astăzi, pe strada Frăsinet.

acc-frasinet-1Accident ieşit din comun, azi, pe Strada Frăsinet. Un şofer a încercat să evite impactul cu un autovehicul şi a fost propulsat cu maşina în parcarea construită în zona garajelor.

Tânărul conducea regulamentar, dinspre Carrefour către Aleea Sporturilor, când în faţă i-a apărut brusc un autoturism condus de o şoferiţă  care nu s-a asigurat la pătrunderea în intersecţie.

În încercarea de a evita impactul, şoferul a virat brusc stânga, escaladînd, astfel, bordura care separă carosabilul de parcare.

La faţa locului a ajuns, imediat, un echipaj de poliţie, în sarcina căruia a revenit fluidizarea traficului pe parcursul cercetărilor. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!