Publicat la: 15.04.2021. 18:34 / 452 views

TALCIOCUL ȘI PRÂNZUL-PETRECERE, ULTIMELE PROBLEME LA BUZĂU. PREFECTUL, INFORMAT DIN PRESĂ

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii D-ale Buzoianului, prefectul Siviu Iordache a vorbit despre cele mai recente probleme semnalate la nivelul județului Buzău. Despre aglomerația de la Talcioc spune că a aflat din presă, iar despre petrecerea de la ieșirea din municipiul Buzău a știut inițial că va fi un prânz în aer liber.

talcioc brunch tess pranz petrecere

Proaspăt învestit în funcție, prefectul județului Buzău a comentat pe marginea celor mai recente probleme semnalate la nivelul județului Buzău. Surprinzător, trimisul Guvernului în teritoriu a spus că despre aglomerația care s-a produs la Talcioc a aflat din presă.

De asemenea, despre petrecerea de la ieșirea din municipiul Buzău prefectul Silviu Iordache a spus că a știut inițial că va fi un prânz în aer liber.

Prefectul județul Buzău, Siviu Iordache, a fost proaspăt învestit în funcție și probabil că nu a avut încă timp să stabileacă protocoalele de informare cu autoritățile locale. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!