Publicat la: 01.03.2019. 19:11 / 2.261 views

TĂIERILE DIN CRÂNG, LA CONTROL. COMISIA PREFECTURII A DESCINS, ASTĂZI, ÎN PĂDURE

comisie 3O comisie specială formată la nivelul Prefecturii a descins, astăzi, în Crâng, pentru a verifica modul în care se fac tăierile de ulmi. Controlul a fost efectuat după ce parlamentarii Adrian Mocanu, Dorin Bădulescu şi consilierul municipal Silviu Roşioru au depus o sesizare la Casa Albă. La acţiune au asistat şi reclamanţii. Înainte de a intra în pădure, deputatul Adrian Mocanu a avut un schimb de replici cu directorul Direcţiei Silvice, Cornel Pitiş.

Comisia specială, formată din specialişti de la Prefectură, Garda de Mediu, Garda Forestieră şi Poliţie, a urmărit documentele care stau la baza tuturor tăierilor de arbori din Crâng, precum şi situaţia de fapt din teren. Explicaţiile au fost date de inginerii Direcţiei Silvice, instituţia care administrează pădurea.

La control a fost chemat să participe şi un renumit doctor în cercetare de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură Braşov, pentru a explica motivul îmbolnăvirii ulmilor din Crâng. Deputatul Adrian Mocanu a insistat să i se explice de ce nu se poate trata ciuperca dăunătoare, în loc să se ajungă la aceste tăieri masive. 

În următoarele zile, Prefectura va da publicităţi raportul întocmit după verificarea efectuată de comisia specială. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. ion spune:

    ce pregatire ai tu ma burtosule ?

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!