Tablou complicat, în Cupă

Tablou complicat, în Cupă

A fost stabilit țintarul Cupei României la handbal masculin, ediția 2021, competiție care se va derula pe repede înainte, într-o singură săptămână. Vor fi trei tururi înainte de turneul final, toate jocurile urmând să se desfășoare la București, în perioada 24-30 mai. În primul tur, HC Buzău ar fi trebuit să joace cu Poli Iași, dar moldovenii au ales să nu se prezinte.

Dacă HC Buzău este scutită de primul meci la Turneul Final de Cupa României,  în optimimile de finală „Lupii” vor da piept, cel mai probabil cu Poli Timișoara, fostă câștigătoare a competiției. Echipa din Banat este favorită certă, în meciul cu CSU Pitești, grupare de liga secundă, în timp ce buzoienii sunt scutiți de prima manșă, grație faptului că Poli Iași nu se va prezenta.

Partida cu Poli  va fi una a orgoliilor, timișorenii anunțănd că vor să răzbune înfrângerea din campionat. Mai mult, pentru echipa universitară cupa a rămas singura șansă de a evolua în Europa.

În cazul în care lucrurile vor ieși bine pentru HC Buzău, trupa lui Pero Milosevic ar urma să joace în sferturi, pe 27 mai, cu învingătoarea dintre Dobrogea Sud și Magnum Botoșani, întâlnire unde constănțenii sunt, de asemenea, favoriți cerți.

Din păcate, calendarul competiției este unul forte condensat, urmând a se juca meciuri din două în două zile. Toate partidele se desfășoară între 24 și 30 mai, la București. (Andrei Solomon)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și