Tabăra de la Poiana Pinului, readusă la viață. Prima serie de copii este așteptată pe 2 iulie

Tabăra de la Poiana Pinului, readusă la viață. Prima serie de copii este așteptată pe 2 iulie

Tabăra școlară de la Poiana Pinului își redeschide porțile, săptămâna viitoare! Sute de copii din toate vor petrece o parte din vacanță în locația administrată de Direcția Județeană de Tineret și Sport, instituție care a depus eforturi uriașe, în ultimele luni, pentru a readuce tabăra în circuitul școlar de agrement.

În cadrul ședinței din această săptămână a Colegiului Prefectural, Medina Papuc, directoarea D.J.T.S. Buzău, a ținut să le mulțumească tuturor celor care au contribuit la redeschiderea centrului de agrement.

După eforturi susținute ale Direcției Județene de Sport, Tabăra de la Poiana Pinului este pregătită să primească primele serii de tineri. Din păcate, mai sunt probleme de rezolvat. De exemplu, este nevoie de asigurarea asistenței medicale în tabără!

Se estimează că aproximativ 200 de copii vor ajunge, vara aceasta, în singura tabără din județul Buzău, prima serie fiind așteptată pe 2 iulie.

Tabăra de la Poiana Pinului a fost închisă în 2019, din cauza condițiilor improprii și a necesității de investiții semnificative.

Un comentariu la: “Tabăra de la Poiana Pinului, readusă la viață. Prima serie de copii este așteptată pe 2 iulie

  1. stau în Hales.Aici m-am născut! ma bucur ca s-au hotărât sa pună iar pe harta acest loc minunat! e o investiție care ar putea fi folosita tot timpul anului! Nu este nimeni interesat! cândva era Tabără internațională! poate de acum înainte,prezenta aici va fi permanenta!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și