Publicat la: 14.03.2018. 19:45 / 812 views

SUTE DE OAMENI, LA RÂND LA BILETE. S-AU OFERIT APROAPE 600 DE INVITAŢII

Astăzi, începând cu ora 10.00 la Sala Sporturilor Romeo Iamandi s-au distrubuit invitaţiile pregătite de Primărie pentru spectacolul de muzică populară ce va avea loc sâmbătă, 17 aprilie. Fiecare dintre cei care s-au aşezat la coadă a primit câte o invitaţie de două locuri, dar numai după ce a prezentat un document de identitate. Unii dintre buzoieni au aşteptat şi două ore în faţa sălii pentru a fi siguri că prind un bilet.

invitatii coadaCâteva sute de buzoieni erau în faţa Sălii Sporturilor în această dimineaţă. La ora 10.00 a început distribuirea biletelor oferite gratuit de Primăria Buzău pentru spectacolul “Din suflet românesc”, prilejuit de Centenar.

O parte dintre cei prezenţi au stat şi două ore la rând pentru a fi siguri că vor prinde un bilet şi se vor putea bucura de muzica lui Grigore Leşe, Ion Paladi sau a orchestei maestrului Nicolae Botgros.

Unii dintre buzoieni chiar s-au învoit de la serviciu sau au făcut schimb de tură pentru a putea aştepta la coada ce depăşea la un moment dat Sala sporturilor.

Evenimentul va fi transmis atât de Televiziunea Română, cât şi şi Radio România Actualităţi. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!