Publicat la: 13.02.2017. 20:40 / 1.131 views

SUTE DE ANGAJĂRI LA ÎNCEPUT DE AN. RATA ŞOMAJULUI NU A MAI CRESCUT ÎN LUNA IANUARIE

Anul a început cu o premieră pe piaţa forţei de muncă din judeţul Buzău. În luna ianuarie s-au înregistrat sute de angajări în diverse domenii de activitate. Asta în condiţiile în care în anii trecuţi prima lună din an era cea mai săracă în privinţa ofertelor din partea angajatorilor. Datorită numărului mare de încadrări în muncă, rata şomajului nu a mai crescut la Buzău.

ajofmAnul 2017 a început cu o rată a şomajului de 9,4 la sută la nivelul judeţului Buzău. Este un procent similar cu cel înregistrat în ultima lună a anului trecut, fapt ce reprezintă o premieră pe piaţa locală a forţei de muncă.

Lista domeniilor de activitate în care s-au făcut cele peste 650 de angajări este diversificată, de la comerţ până la agricultură şi construcţii.

În continuare numărul cel mai mare de persoane aflate în evidenţele Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă Buzău vine din rândurile beneficiarilor venitului minim garantat.

În momentul de faţă, la nivelul judeţului Buzău sunt aproape 17.400 de cetăţeni şomeri, în majoritate neindemnizaţi. (Mihai Bunăziua)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!