SUSPICIUNILE DE LA CONCURS, SESIZATE MINISTRULUI SĂNĂTĂŢII. SINDICATUL A REFUZAT SĂ FIE OBSERVATOR LA PROBA DE AZI

SUSPICIUNILE DE LA CONCURS, SESIZATE MINISTRULUI SĂNĂTĂŢII. SINDICATUL A REFUZAT SĂ FIE OBSERVATOR LA PROBA DE AZI

sapoca spitalApariţia unei liste cu numele unor candidaţi favoriţi pentru câştigarea posturilor de supraveghetori de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca a fost sesizată ministrului Sănătăţii. Ieri, sindicatul angajaţilor unităţii a informat-o pe Sorina Pintea despre suspiciunile cu privire la corectitudinea organizării concursului, în condiţiile în care, pe biroul managerului interimar a fost găsită o listă cu numele unor candidaţi înscrişi pe cele 9 posturi de supraveghetori bolnavi psihic, dar şi pentru alte funcţii scoase la bătaie la Spitalul Săpoca.

Astăzi, înainte de desfăşurarea probei scrise, liderul de sindicat de la Săpoca a decis să se retragă din calitatea de observator la concurs, având în vedere datele publicate de presă în ultimele două zile. Din aceleaşi motive, unul dintre candidaţi a solicitat comisiei anularea examenului, fapt care n-a fost aprobat.

72 de candidaţi s-au înscris pe cele 9 posturi de supraveghetori. Luni va avea loc proba de interviu, la care vor participa doar cei care au trecut de proba scrisă.  (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și