Publicat la: 29.12.2017. 19:18 / 1.808 views

SUSPICIUNE ŞOCANTĂ LA GHERGHEASA. OAMENII CRED CĂ AU MÂNCAT CARNE DE CAL

Mai multe familii din localitatea Ghergheasa sunt îngrozite la gândul că au avut pe masa de Crăciun preparate din carne de cal. De fapt, ei ar fi cumpărat de la un localnic carne de vită, însă au aflat că acesta le-ar fi vândut carne de cal după ce a sacrificat un animal din ogradă. Responsabilii DSV, dar şi poliţiştii au demarat o anchetă, iar dacă se va descoperi că lucrurile stau exact aşa, cel care a vândut carnea poate primi o amendă de 40 de mii de lei.

macelarieUn localnic din Ghergheasa a sunat la 112 şi a anunţat că bănuieşte că un vecin i-ar fi vândut carne de cal în loc de carne de vită. Suspiciunea s-a născut după ce celui care vânduse carnea i-a dispărut subit armăsarul din ogradă. Cei care au cumpărat carnea sunt îngroziţi de faptul că au consumat de Crăciun preparate din carne de cal, deşi erau convinşi că au cumpărat vită.

Medicii veterinari au prelevat probe din carnea vândută şi le-au trimis la Bucureşti pentru analize. La faţa locului nu s-ar fi găsit resturi din animalul sacrificat, însă textura şi culoarea cărnii le întăresc medicilor convingerea că este carne de cal.

Medicii le recomandă cetăţenilor să evite sa cumpere carne sau produse din carne de la cunoştinţe sau de la colţul străzii, fără a avea un aviz din partea specialiştilor. (Mirela Copariu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!