Publicat la: 22.11.2019. 19:24 / 782 views

SUSPENDAREA COMASĂRII, ÎN COADĂ DE PEŞTE. SENTINŢA NU A FOST ÎNCĂ PUSĂ ÎN APLICARE

Responsabilii Ministerului Educaţiei şi-au prins urechile în decizia judecătorească de suspendare a comasării şcolilor 6 şi 16. A trecut mai bine de o lună de la sentinţa data de Curtea de Apel şi nimeni nu a pus-o în aplicare.  Între timp, la Şcoala nr. 6, unde elevii ar trebui să se mute înapoi, au început lucrări de reabilitare.

stoian scoala reabilitare 4

Decizia suspendării şi anulării tuturor actelor administrative care au stat la baza comasării celor două şcoli a fost pronunţată pe 7 octombrie şi ar fi trebuit executată imediat. Doar că, fiind o situaţie fără precedent în educaţia buzoiană, autorităţile au apelat la juriştii de la Ministerul Educaţiei, având în vedere că decizia de comasare este dată prin ordin de ministru. Nici de la Centru nu a fost încă data vreo soluţie.

Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar, reînfiinţarea Şcolii nr. 6 trebuie făcută tot prin ordin de ministru.

Între timp, la clădirile în care a funcţionat Şcoala nr.6 “Grigore Baştan” au început lucrări de reabilitare. Şi în aceste condiţii ar fi împiedicată, pentru moment, revenirea elevilor la unitatea în care au învăţat iniţial. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!