Publicat la: 06.12.2018. 19:24 / 887 views

SURPRIZE LA ORĂŞELUL COPIILOR. URBIS ÎNVESELEŞTE DECORUL CU PERSONAJE DE DESENE ANIMATE

Dacă până acum buzoienii credeau că societatea Primăriei, Urbis Serv, se ocupă doar de asfaltări şi plantări de panseluţe, de curând s-a înfiinţat o nouă secţie a societatii.. Aici sunt confecţionate bannere din poliplan şi indicatoare rutiere. Pentru Orăşelul Copiilor au fost pregătite panouri şi bannere cu personaje din desene animate, care vor împodobi parcul Crâng.

bannere 2În curtea societăţii Urbis Serv am putut vedea, în premieră, o parte din decorurile care vor fi amplasate în parcul Crâng odată cu amenajarea Orăşelului Copiilor.

Societatea Primăriei nu se ocupă numai de asfaltări sau de plantări de panseluţe, ci şi de confecţionarea de bannere şi de indicatoare rutiere.

Panourile cu personaje din desene animate îndrăgite de copii vor străjui aleea principală de la poarta Crângului până la Obelisc iar cei 250 de metri de bannere vor îmbrăca gardul parcului, de la stadion până la Direcţia Silvică.

De curând, la secţia Siguranţa Circulaţiei din cadrul societăţii Urbis Serv, a fost înfiinţat atelierul de pictură, a cărui dotare tehnică este de ultimă generaţie.

Investiţia se ridică la aproximativ un miliard şi jumătate de lei vechi care, conform afirmaţiilor conducerii societăţii, ar putea fi amortizată într-un timp relativ scurt.

În atelier mai sunt confecţionate şi indicatoarele cu denumirile străzilor iar producţia va putea fi diversificată în funcţie de cerinţele oraşului sau ale potenţialilor clienţi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!