Publicat la: 22.06.2018. 18:23 / 1.449 views

SUPRAVEGHERE VIDEO ÎN BUZĂU. REŢEAUA DE CAMERE SE VA EXTINDE

Buzăul beneficiază deja de un sistem de supraveghere video al cărui centru de comandă se află în Palatul Comunal. Sunt supravegheate în special arterele de circulaţie principale, intersecţiile mari şi zonele aglomerate din oraş. Sistemul video ar putea fi extins în viitor cu ajutorul fondurilor europene.      

camereÎn municipiul Buzău există deja un sistem de supraveghere video, instalat cu câţiva ani în urmă şi care ar putea fi extins în viitorul apropiat.

În afară de intersecţii şi de arterele mai circulate ale oraşului, locurile predilecte unde ar putea fi montate noi camere video sunt zonele cu o mare densitate de cerăţeni.

Prima zonă în care vor fi montate noi camere video de supraveghere este Calea Eroilor.

Obiectivul principal care trebuie monitorizat  pe acest bulevard este expoziţia istorică de fotografii în aer liber care, în prezent este păzită de poliţiştii locali. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!