Publicat la: 18.12.2018. 18:58 / 1.117 views

SUPORTERUL ANULUI, LA BUZĂU. PAUL IORDACHE, PREMIAT DE OFICIALII GLORIEI

Poate cel mai emoţionant moment al Galei Laureaţilor Gloria Buzău a fost decernarea premiului pentru suporterul anului. Paul Iordache a fost aplaudat în picioare de toată asistenţa, în momentul în care a urcat pe scenă. Paul este prezent la aproape toate meciurile echipelor clubului, deşi are dizabilităţi motorii.

suporterStanding ovaţions, minute în şir, aseară, pentru suporterul anului 2018, la Buzău. Paul Iordache a fost aplaudat în picioare de întreaga asistenţă, în momentul în care a urcat pe scenă, pentru a primi diploma acordată de oficialii Gloriei Buzău. Suporterul anului a fost prezent la majoritatea meciurilor Gloriei, deşi are dizabilităţi motorii.

Aplauzele şi uralele nu au contenit nici în momentul declaraţiei oferite de suporterul anului. Paul a confirmat prezenţele pe arenele buzoiene şi in 2019, în ciuda problemelor cu care se confruntă.

Pe lângă prezenţa la meciurile echipelor buzoiene, Paul Iordache face lobby constant sportului local, pe reţelele de socializare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!