Publicat la: 08.10.2019. 17:59 / 492 views

“SUNTEM PREGĂTIŢI PENTRU IARNĂ”. PLANUL DE MĂSURI, APROBAT, APOI VERIFICAT

Ca de obicei, înainte de iarnă, autorităţile declară că sunt pregătite să facă faţă intervenţiilor deosebite. Astăzi a fost aprobat planul de măsuri pentru sezonul rece. Cu mici excepţii, toate zonele judeţului sunt acoperite deja prin contractele cu firmele de deszăpeziri.

drum judet iarna comitet 1

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a fost convocat, astăzi, pentru a aproba planul de măsuri înaintea sezonului rece. Responsabilii judeţului spun că pregătirile sunt în grafic, mai ales în privinţa contractelor cu firmele de deszăpezire, atât pentru drumurile naţionale, cât şi pentru cele judeţene.

Prefectura va verifica în teren toate măsurile dispuse în această perioadă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!