„SUNET ȘI LUMINĂ” , UN ATELIER NECONVENTIONAL. ELEVII DE LA GRIGORE MOISIL SI-AU PREZENTAT PROIECTELE

„SUNET ȘI LUMINĂ” , UN ATELIER NECONVENTIONAL. ELEVII DE LA GRIGORE MOISIL SI-AU PREZENTAT PROIECTELE

„Sunet şi Lumină” este un proiect extracuricular, aflat, deja, la cea de-a şasea ediţie. Tinerii liceeni de la Grigore C. Moisil au fost  initiaţi de către profesorii lor în tainele producţiei media, iar vineri şi-au prezentat proiectele, realizate individual.

proiect-clasa-mediaA şasea ediţie a proiectului media „Sunet Și Lumină”, s-a desfășurat, vineri, în amfiteatrul Liceului Tehnoogic Grigore C. Moisil. Liceenii și-au prezentat proiectele realizate în ultimele luni cu ajutorul programelor de editare.

La eveniment au participat şi elevi mai tineri, de la şcoli generale, dornici să descifreze tainele media. Lucrări realizate cu ajutorul photoshop-ului, mici ghiduri turistice sau prezentări ale unor pensiuni din judeţ au fost doar cîteva dintre temele abordate de elevi.

Conceptul dezvoltat la Liceul Grigore C. Moisil se adresează atât elevilor dar şi părinților, parte activă a proiectului. Iniţiativa cadrelor didactice are ca scop motivarea liceenilor şi stimularea disponibilităţii  acestora pentru  activităţile  extraşcolare.

Proiectul „Sunet şi Lumină” se adresează, în principal, elevilor claselor de Producție Media,  dar, la ateliere, pot lua parte și liceeni de la alte profiluri.

(Andrei Solomon)

4 Comentarii la: “„SUNET ȘI LUMINĂ” , UN ATELIER NECONVENTIONAL. ELEVII DE LA GRIGORE MOISIL SI-AU PREZENTAT PROIECTELE

  1. Dna Codreanu, daca aveti nevoie de imagini, va asteptam la redactia noastra sau ne puteti contacta prin email sau telefonic.

  2. mIO PLACUT TAT

  3. Programul cu mandoline nu a fost facut pentru a fi filmat, televiziunea a venit doar pentru cei care isi prezinta primele lor proiecte. Programul cu mandolinele a fost de distindere.

  4. Și programul cu mandolinele? Unde este? A fost greu pentru 20 de copii de clasa I sa vina pana acolo cu autobuzul, în frig …. pentru ce?ca v-ați dat voi mari și tari ca îi dati pe post. De unde atâta corectitudine?!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și