Străzi în lucru. Zonele care ar putea fi evitate de șoferii buzoieni

Străzi în lucru. Zonele care ar putea fi evitate de șoferii buzoieni

Pe mai multe străzi din Buzău funcționează sau se vor deschide șantiere de reabilitare sau de înlocuire a infrastructurii de apă și canal. Au fost luate toate măsurile pentru ca traficul rutier să se poată desfășura fără mari restricții, desigur în condiții de șantier. Vor fi grăbite lucrările din zonele unde funcționează unități de învățământ.

Pe teritoriul orașului sunt în lucru mai multe șantiere dintre care unele influențează traficul rutier, fără a-l opri, pentru perioade de timp mai lungi sau mai scurte.

Pe Spiru Haret, unde funcționează două unități de învățământ, se lucrează deja la înlocuirea rețelei de apă și se dorește ca lucrarea să fie finalizată până în toamnă, pentru că strada se aglomerează excesiv când copiii nu sunt în vacanță.

Va urma să intre în lucru și strada Alexandru Marghiloman unde traficul auto se va desfășura mai greu din pricina restricțiilor de circulație, pentru că, cel mai probabil se va lucra pe sectoare și mașinile vor circula „la paletă”.

Municipalitatea a solicitat Constructorului ca lucrarea de pe Marghiloman să se desfășoare pe timpul verii, când traficul auto este mai puțin intens, pentru că, o dată cu începerea noului an școlar strada va fi mult mai aglomerată.

Vor mai începe lucrări și pe străzile din proiectul Anghel Saligny, în curând și pe strada Patriei unde, de asemenea, Compania de Apă va înlocui conductele de apă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și