Publicat la: 05.01.2018. 19:15 / 2.180 views

STRĂZI ÎN LUCRU. SE CONTINUĂ LUCRĂRILE DE PREGĂTIRE PENTRU ASFALTĂRI

Echipele de drumari de la Urbis Serv au ieşit la lucru încă din primele zile ale noului an. Se pregătesc pentru asfaltare străzile de pământ rămase de anul trecut şi se continuă reabilitarea parcărilor din Micro XIV. Vor începe săpăturile şi la cele două străzi din Bariera Ploieşti, care vor fi asfaltate în primăvară.

asfaltDrumarii  de la Urbis Serv profită de vremea excelentă pentru a continua unele lucrări rămase restante de anul trecut. Încă din primele zile ale lunii ianuarie se lucrează la străzile şi parcările din oraş, care urmează să fie asfaltate în această primăvară.

Lucrările de pregătire au început deja pe un segment din strada Rahovei şi vor continua cu alte 5 străduţe de pământ din aceeaşi zonă. Printre acestea se numără Fundătura Viilor, Aleea Pajurei ori Intrarea Pescăruş.

De asemenea, se pregăteşte intervenţia le cele două stăzi din Bariera Ploieşti, care urmează să fie asfaltate în primăvară. Alte echipe de la Urbis lucrează la amplasarea unor covoare tactile la trecerile de pietoni, dar şi la amenajarea spaţiilor verzi.

În acest an, Buzăul se va transforma într-un mare şantier pentru că edilii şi-au propus să asfalteze cel puţin 100 de străzi din municipiu.

(Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. La multi ani! Va rog sa face asfaltate si trotuare completa totul str.este ion colonelul buzoian intre capatul este democratie si bulevardul nicolae balcescu si ceilalte str. Heliadul radulecescu intrele este capatul de str.23 august si ceilalte str.transilvania. multumesc , o zi buna!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!