Publicat la: 29.06.2016. 17:27 / 942 views

ŞTRANDUL ESTE NEFUNCŢIONAL. BAZINELE AU FOST GOLITE ŞI CURĂŢATE

Pentru a doua oară de la deschidere în acest an, se schimbă apa din bazinele de la ştrandul Tineretului. Operaţiunea de golire-umplere, curăţare şi dezinfectare este complicată şi durează câteva zile. Ştrandul va fi repus în funcţiune în acest week-end.

tineretului 2Întors de curând pe postul de unde a plecat pentru îndeplini vremelnic funcţia de viceprimar al Buzăului, Alexandru Dunel s-a apucat de treabă.

Bazinele au fost golite pentru a doua oară de la deschidere în acest sezon, apoi au fost curăţate şi spălate. Acum a reînceput umplerea lor, iar operaţiunea, destul de complicată, durează câteva zile.

Ştrandul buzoian este un loc unde sute de oameni  pot petrece clipe plăcute, mai ales în zilele în care soarele arde cu putere.

Zona de agrement le ofera buzoienilor şi terenuri de sport, un loc de joacă pentru copii dar si o zonă cu grătare şi bere. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!