Strada Transilvaniei la final. Se va continua lucrul la trotuare

Strada Transilvaniei la final. Se va continua lucrul la trotuare

Șoferii buzoieni, dar și cei care tranzitează orașul sau sunt în vizită la Buzău, se vor bucura foarte curând să circule pe strada Transilvaniei fără probleme. Strada este la final și mai sunt de finisat doar porțiuni foarte mici ca suprafață și unele cămine de canalizare. Trotuarele vor rămâne în lucru și pe perioada sezonului rece.

Cele două mari străzi din Buzău, Bulevardul Industriilor și Transilvaniei, au ajuns la un pas de finalizare.

Dacă pe Industriilor a început turnarea celui de-al treilea strat de asfalt, pe Transilvaniei această operațiune s-a făcut deja.

Dacă la calea rutieră mai sunt de finisat doar unele zone, destul de mici ca suprafață, lucrul la trotuare și la pistele de biciclete va continua și în această iarnă, atâta timp cât vremea de afară va fi favorabilă.

Dacă drumarii s-au grăbit să toarne și ultimul strat de asfalt pe carosabil, trotuarele vor fi pavate, așa că lucrul va continua și dacă temperaturile vor fi mai scăzute.

În același timp, se vor construi adăposturi în stațiile de autobuz și va începe și pregătirea pentru asfaltare pe străzile laterale, care comunică cu strada Transilvaniei.

Va mai fi refăcut giratoriul de la intersecția cu bulevardul Titulescu, sau va fi folosită o altă soluție pentru fluidizarea traficului auto din zonă?

Mai rămâne de amenajat și sensul giratoriu de la Clubul Polițiștilor și scuarul care delimitează sensurile de mers.

Aici va interveni, probabil, o firmă specializată, care va planta arbuști și flori și va semăna gazon, pentru a înfrumuseța zona, mai ales că se află la intersecția cu bulevardul Unirii, aflat și el în reabilitare și modernizare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și