Stradă…nouă, dar veche. Se va redeschide străduţa de la Parcul Sfinţii Îngeri

Stradă…nouă, dar veche. Se va redeschide străduţa de la Parcul Sfinţii Îngeri

Gospodarii Buzăului s-au gândit la o soluţie pentru decongestionarea intersecţiei Unirii cu Bălcescu. Se va redeschide intrarea dinspre Bulevardul Unirii în parcarea de la Parcul Sfinţii Îngeri. Strada va avea sens unic către Ostrovului şi va permite maşinilor să nu mai ocolească prin centru, pe la intersecţia cu Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Se va redeschide o nouă stradă în Buzău, cea care a fost închisă odată cu amenajarea parcării de la Parcul Sfinții Îngeri.

Se speră că redeschiderea ei va mai subția traficul auto de pe Unirii.

Străduța va avea sens unic dinspre Unirii către strada Ostrovului și va permite automobilelor să intre în parcare sau să meargă către Piața Centrală fără a mai ocoli prin centru.

Probabil că mulți șoferi vor fi mulțumiți că nu vor mai ocoli dar, la fel de probabil este și faptul că la ieșirea din parcare vor fi probleme mai mari decât în prezent.

Cei de la Circulaţie vor trebui să adopte semnalizarea cea mai potrivită pentru a fi evitată crearea de aglomerări de maşini la intersecţia cu Ostrovului şi mai departe.

2 Comentarii la: “Stradă…nouă, dar veche. Se va redeschide străduţa de la Parcul Sfinţii Îngeri

  1. Gospodarii Buzǎului?
    Handicapații Buzaului…

  2. și uite asa se fură bani cu factură, facem parcarea, apoi strada, apoi altă tâmpenie….normal ca nu va rezolva nimic aceasta straduță, căci nici înainte nu rezolva nimic…dar sifonarea trebuie sa continue

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și