Publicat la: 28.06.2017. 17:52 / 2.071 views

STRADA FRĂSINET, UN REAL PERICOL. S-AU FORMAT CRATERE ÎN ASFALT

Bătaie de joc la adresa buzoienilor. La doar doi ani de la refacerea integrală, strada Frăsinet a devenit un real pericol pentru şoferii care se aventurează să o tranziteze. Cel mai grav este că în jurul gurilor de canal s-a lăsat foarte mult asfaltul şi s-au format adevărate cratere. Cel care ar trebui să răspundă şi să repare este constructorul, însă cineva ar trebui să îi ceară acest lucru.

canale stradaInaugurată cu surle şi trâmbiţe în anul 2015, după o reparaţie capitală, strada Frăsinet din municipiul Buzău întinde multiple capcane pentru şoferii din trafic. Cei care se aventurează să o parcurgă riscă să poposească direct într-un service auto.

Pe parcursul celor doi ani de când a fost inaugurată, strada Frăsinet a suferit numeroase reparaţii. Ceea ce se întâmplă acum, însă, este foarte grav şi asta din cauza faptului că se pune în pericol siguranţa participanţilor la trafic.

De-a lungul timpului, reporterii Campus TV au semnalat neregulile de pe strada Frăsinet, însă nimeni nu a înţeles cât de gravă este situaţia. În jurnalul din 15.07.2014, cu un an înainte de recepţia lucrărilor, Campus TV a difuzat un reportaj în care se spunea că terenul nu s-a compactat corespunzător, iar strada arată ca suprafaţa României, cu dealuri, văi şi ape curgătoare sau care băltesc după ploaie. De asemenea, reporterii Campus TV atrăgeau atenţia asupra faptului că cei care urmau a semna recepţia ar trebui să ţină cont nu numai de calitatea lucrărilor ci şi de estetica lor. Pentru că, fără un covor asfaltic nou şi bine executat, care să o acopere în întregime, strada Frăsinet va fi aidoma majorităţii străzilor din Buzău: învechită, denivelată şi urâtă. Iată că aşa a şi ajuns… (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!