STRADA CERCULUI… VICIOS. A FOST ASFALT, ACUM NU MAI E

STRADA CERCULUI… VICIOS. A FOST ASFALT, ACUM NU MAI E

Locuitorii de pe strada Cercului s-au bucurat odată de asfalt.

cerculuiÎnsă bitumul a fost îndepărtat la execuţia reţelelor de gaze, apă şi canal. Riveranii nu sunt însă mulţumiţi cu acest dezavantaj şi solicită Primăriei, prin toate mijloacele, să reasfalteze strada.

Când sunt bălţi şi noroi, locuitorii de pe strada Cercului pleacă la serviciu încălţaţi cu cizme de cauciuc şi uneori cu pungi de plastic. Acestea sunt scoase la capătul străzii, pentru a le reîncălţa seara, cînd revin  „acasă”.

 Frustrarea riveranilor de pe Cercului a crescut pe motiv că toate străzile vecine au fost asfaltate în ultimii ani. Dinspre Primărie se întrevăd speranţe. Strada Cercului a fost inclusă în programul marea asfaltare. Există şi o variantă de rezervă, întrucât viceprimarul Sebastian Radu a anunţat un alt proiect de asfaltare în 2015 a unui număr de 22 de străzi cu probleme.

Un comentariu la: “STRADA CERCULUI… VICIOS. A FOST ASFALT, ACUM NU MAI E

  1. Marea majoritate a strazilor din municipiul Buzau figureaza in actele primariei ca asfaltate, desi in realitate nu mai sunt asa de multi ani. Dar, pentru ca exista un mare dar, pentru aceste strazi care figureaza ca asfaltate primaria aloca anual bani pentru intretinerea acestora.
    Exemplu: 150 apar asfaltate, dar sunt doar 100 in realitate. Banii pentru intretinerea celor 50 unde se duc? In cartierul Orizont? In vilele lui Brosco? Unde?
    Poate ne ajuta Dumnezeu si scapa de clica asta de infractori. Mai sunt locuri la… parnaie!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și