Stop și de la capăt. Se caută alt Constructor pentru creșa de pe Col. Buzoianu

Stop și de la capăt. Se caută alt Constructor pentru creșa de pe Col. Buzoianu

Firma care se ocupa de construirea Creșei de pe strada Colonel Buzoianu a renunțat la continuarea lucrărilor și a solicitat rezilierea contractului. Cauza o constituie creșterea galopantă a prețurilor la materialele de construcții, la carburanți și la toate celelalte. Primăria va organiza o nouă licitație pentru continuarea construcției.

Lucrările pentru construirea uneu creșe moderne pe strada Colonel Buzoianu au încetat, pentru că au fost abandonate de Constructor din cauza creșterii galopante a prețurilor.

Deoarece Primăria nu are nicio altă variantă de a continua lucrările în condițiile date, a fost acceptată solicitarea Constructorului de a fi reziliat contractul și urmează să fie organizate noi licitații.

Se speră ca noua firmă să fie desemnată în urma licitațiilor pe parcursul macestei veri și să reînceapă lucrările cât mai repede.

Este puțin probabil ca lucrarea să fie terminată până la sfârșitul acestui an, pentru că, după procedurile de licitații, firma care o va prelua ar putea reîncepe lucrările abia în toamna următoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și