Publicat la: 12.04.2017. 18:17 / 939 views

„ŞTIU ŞI APLIC”. CONCURS LA LICEUL TEHNOLOGIC „D. FILIPESCU”.

Elevi de la mai multe licee din judeţ s-au întrecut, astăzi, în cunoştinţe despre securitatea la locul de muncă. Faza judeţeană a concursului „Ştiu şi aplic” a fost organizată la Liceul Tehnologic „D.Filipescu”. Profesori de specialitate şi inspectori de la ITM i-au provocat pe elevi la două probe.

filipescu 2Organizat sub coordonarea Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iaşi, concursul a ajuns la cea de-a cincea ediţie judeţeană, având sloganul „Securitatea şi Sănătatea în Muncă se desprind de pe băncile şcolii”. Din comisiile de examinare au făcut parte profesori de specialitate, iar coordonarea testărilor s-a făcut de către inspectori de la I.T.M. Buzău.

Cea mai interesantă parte a evenimentului a fost proba practică, în cadrul căreia adolescenţii au fost provocaţi să identifice potenţiale riscuri şi să se echipeze corespunzător pentru un anumit mediu de lucru.

La competiţia desfăşurată la Liceul Tehnologic „D. Filipescu” au participat 22 de elevi de la 5 unităţi de învăţământ din judeţ.

În urma concursului „Ştiu şi aplic” de astăzi, cele mai bune cinci echipe vor fi trimise să reprezinte Buzăul la faza naţională. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!