Publicat la: 15.01.2021. 19:51 / 744 views

STAȚIONAREA INTERZISĂ. NOI REGULI PENTRU RIDICAREA AUTOVEHICULELOR

Pe site-ul oficial al Primăriei Buzău a fost postat în dezbatere publică un proiect de hotărâre referitor la modificarea și completarea Regulamentului de ridicare a autovehiculelor staționate neregulamentar pe teritoriul municipal.

ridicare masiniConform noilor reglementări vor putea fi ridicate autovehiculele și remorcile staționate pe trotuare, scuaruri, spații verzi, treceri de pietoni sau în stațiile de autobuz ori pe zonele de carosabil marcate, unde este interzisă staționarea.

După ce modificările și completările la Regulament vor fi aprobate de Consiliul Local Municipal, autovehiculele staționate neregulamentar vor fi ridicate de echipajul de la Urbis, însoțit de polițiști, iar proprietarii lor vor suferi consecințe deloc ieftine.

Toate celelalte prevederi ale vechiului Regulament de ridicare a autovehiculelor rămân neschimbate.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de hotărâre pot fi depuse la sediul Primăriei municipiului Buzău, la Ghişeul Unic, până cel târziu 19 ianuarie 2021, ora 12.00. (Corneliu Floriceanu)

Link video

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!