Publicat la: 18.01.2021. 19:32 / 822 views

START CU SINCOPE, ÎN A DOUA ETAPĂ. CINCI CENTRE DE VACCINARE, DESCHISE ÎN JUDEȚ

În această dimineață, a doua etapă de vaccinare anti-COVID  a început și la Buzău. La centrul de la Liceul cu Program Sportiv, primii vaccinați au fost doi vârstnici.

vaccinare 1 vaccinare 2

Startul campaniei nu a fost lipsit de probleme. La centrul de la LPS Buzău, persoanele programate la ora 8:00 au avut de așteptat mai bine de o oră până să intre în cabinetele medicale pentru imunizare. Din cauza unei lipse de comunicare, dozele au ajuns mai târziu în centru.

Sincope au fost și în acordarea adeverințelor, după vaccinare. Operatorii de date nu au putut elibera hârtiile decât după aproape o jumătate de oră.

La parterul internatului de la Liceul cu Program Sportiv este și cel mai mare centru de vaccinare deschis astăzi. Are trei cabinete disponibile, cu posibilitatea de a fi vaccinate zilnic 180 de persoane.  

Un alt centru deschis în municipiul Buzău în această dimineață este cel de la sala de sport a Liceului Tehnologic “Henri Coandă”. Această locație a fost aleasă pe ultima sută de metri, să funcționeze de astăzi, după ce o clinică din Buzău nu a mai fost de acord să găzduiască un cabinet de vaccinare anti-COVID. Pacienții au fost redirecționați.

Și la școala din Scurtești, în sala de sport, a fost amenajat un centru de vaccinare, unde au fost programate 24 de persoane, în această primă zi. 

Autoritățile au estimat că, în fiecare zi, în cele șapte centre funcționale din județ, vor fi vaccinați 420 de buzoieni. Aproape 2000 de doze au sosit la Buzău pentru primele zile.

Centre de vaccinare au mai fost deschise la Vernești, în clădirea fostului cămin cultural, și la Rm. Sărat, pe strada Micșunelelor, într-o locație pusă la dispoziție de Consiliul Județean. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!