Publicat la: 29.05.2018. 19:26 / 820 views

STADIONUL GLORIA, SUB ASALTUL COPIILOR. PESTE 400 DE PUŞTI AU JUCAT SUB EGIDA INTERLIGII

Peste 400 de copii, atât din Buzău cât şi de la cluburi din Vrancea, au participat, în weekend, la finala Interligii fotbalului juvenil. Pe lângă bucuria de a bate mingea pe un stadion adevărat, micuţii au avut posibilitatea să joace fotbal în nocturnă.

interliga fotbal copii stadion gloria4Eveniment în premieră la Buzău. 500 de copii au avut ocazia de a juca fotbal în nocturnă, pe cea mai mare arenă a oraşului. Micii fotbalişti, membri a douăsprezece cluburi din Buzău şi Vrancea, au participat la Finala Interligii Copiilor, competiţie gândită de AJF Buzău, pentru atragerea cât mai multor tineri către fotbal.

Pe lîngă plăcerea de a juca în nocturnă, toţi participanţii au fost premiaţi de către organizatori. Festivitatea de premiere a fost oficiată de reprezentanţii Federaţiei, buzoianul Gabi Bodescu, fostul dinamovist Vlăduţ Munteanu şi de directorul tehnic al FRF Mihai Stoichiţă, jucător al Gloriei timp de două sezoane, la finele anilor 1980. Numărul mare de puşti prezenţi i-a bucurat pe organizatori. Aceştia speră ca măcar o mică parte dintre micii fotbalişti să reprezinte culorile unui club buzoian, peste ani, la cel mai înalt nivel

La finele evenimentului, toţi cei 400 de mici fotbalişti au fost premiaţi cu medalii şi diplome.

Andrei Solomon

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!