Spre a noua victorie consecutivă! Atacantul Chică-Roșă nu va juca

Spre a noua victorie consecutivă! Atacantul Chică-Roșă nu va juca

FC Buzău are șansa, sâmbătă, pe stadionul din Crâng, să obțină a noua victorie consecutivă în meciurile oficiale. Elevii lui Cristi Pustai vor da piept cu ACS Pandurii Tg. Jiu. Echipa nu va beneficia de sprijinul atacantului Chică-Roșă.

La jumătatea săptămânii, lotul FC Buzău se antrenează pentru încă un meci important, dintr-o serie din care formația lui Pustai își poate asigura un loc de play-off. Sâmbâtă, elevii lui Pustai joacă acasă, cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Adversarul de sâmbătă al FC Buzău este pe locul 15 în campionat, având o singură victorie, trei egaluri și patru înfrângeri. Echipa pandurilor vine cu un nou antrenor pe stadionul din Crâng și după o victorie, acasă, cu Poli Timișoara.

În privința lotului disponibil pentru meciul de sâmbătă, profesorul Pustai nu-l poate folosi pe atacantul Chică-Roșă, care în ziua meciului va fi la… starea civilă.

Partida cu cei de la Pandrurii este programată la ora 11:00.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Educatie

“Nu mai jucați ping-pong cu educația!”

24.11.21 19:45 Ultima modificare 24.11.21 19:36

Consiliul Elevilor spune stop joc! Reprezentanții școlilor din România cer autorităților să nu mai joace ping-pong cu educația și au lansat o petiție ce urmează…