Publicat la: 25.03.2020. 19:08 / 467 views

SPITALUL RÂMNICU SĂRAT, TAMPON DE COVID-19. PACIENŢII AU FOST TRANSFERAŢI LA BUZĂU

Autorităţile centrale au decis ca Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat să fie unitate tampon pentru COVID-19. Aici vor fi internate persoanele suspecte sau diagnosticate cu coronavirus. Unitatea a fost deja evacuată în privinţa pacienţilor, ei fiind transferaţi la Buzău.

spital ramnic 1În această perioadă, Spitalul Râmnicu Sărat este pregătit pentru a face faţă pacienţilor suspecţisau infectaţi cu COVID-19. Este o decizie a autorităţilor centrale, impusă în teritoriu de Direcţia de Sănătate Publică.

În acest context, pacienţii de la Râmnic au fost deja transferaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Peste 20 de persoane au ajuns la cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, fiind cazuri pentru care nu s-a putut dispune externarea.

Acum, autorităţile din sănătate trebuie să investească în dotarea cu materiale necesare pentru Spitalul Râmnicu Sărat, urmând să fie unitate cu risc maxim. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!