Publicat la: 10.08.2018. 18:20 / 1.174 views

SPITALUL PÂRSCOV, UN PARIU CÂŞTIGAT DE AUTORITĂŢI. AR PUTEA FI EXTINS PENTRU ÎNGRIJIRI PALIATIVE

La cinci luni de la redeschidere, Spitalul din Pârscov îşi dovedeşte utilitatea. Singurul centru de sănătate multifuncţional de pe Valea Buzăului a tratat sute de pacienţi. Şi problemele legate de asigurarea gărzilor au fost rezolvate, prin bunăvoinţa unor specialişti de la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Lspital parscov 2a Pârscov funcţionează secţiile de Medicină Internă, Pediatrie, ORL, Obstetrică – Ginecologie şi Mica Chirurgie. Este posibilă o extindere a unităţi, pentru a face loc şi îngrijirilor paliative.

Spitalul din Pârscov a fost redeschis pe 1 martie, graţie unei finanţări de peste 350.000 de euro, sumă alocată de Consiliul Judeţean pentru reabilitarea clădirii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!