Publicat la: 20.10.2017. 18:18 / 1.292 views

SPITALUL PÂRSCOV SE REDESCHIDE ÎNCET, DAR SIGUR. O NOUĂ ÎNCERCARE PENTRU ATRAGEREA MEDICILOR

Încă o încercare a conducerii Spitalului Judeţean de a găsi medicii fără de care Centrul Multifuncţional de la Pârscov nu poate fi redeschis. Clădirea unităţii sanitare a fost reabilitată şi dotată cu echipamente medicale, dar nu a devenit funcţională din cauză că, la prima strigare, niciun doctor nu a dorit să profeseze aici. Cele cinci posturi de medici sunt scoase din nou la concurs. 

parscov 1Managerii Spitalului Judeţean fac noi eforturi pentru angajarea specialiştilor cu ajutorul cărora unitatea de pe Valea Buzăului să redevină funcţională.

Proiectul de redeschidere a Spitalul Pârscov, prin înfiinţarea unui Centru Multifuncţional de Sănătate, a fost configurat pentru cinci secţii: Chirurgie, Obstretică-Ginecologie, Pediatrie, ORL şi Medicină Internă. În vară, s-a încercat, fără succes, găsirea doctorilor, motiv pentru care se organizează un nou concurs.

Imobilul de la Pârscov a fost reablitat şi dotat, valoarea investiţiilor realizate din fonduri alocate de Consiliul Judeţean depăşind 2 milioane de lei. Redeschiderea centrului ar putea rezolva şi problema aglomerării Spitalului Judeţean cu pacienţii proveniţi de pe Valea Buzăului.

De această dată, conducerea Spitalului Judeţean are mai multe speranţe, după ce a primit promisiuni din partea a trei medici, convinşi să profeseze la Pârscov. După ce va exista siguranţa angajării necesarului de specialişti, vor fi scoase la concurs posturile de asistenţi medicali şi personal auxiliar, dar va fi o misiune de selecţie mult mai uşoară. (Mihai Bunăziua)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!