SPITALUL DE LA NEHOIU NU POATE PRELUA BOLNAVI COVID. NU ARE SISTEM DE OXIGEN

SPITALUL DE LA NEHOIU NU POATE PRELUA BOLNAVI COVID. NU ARE SISTEM DE OXIGEN

În ciuda discuțiilor purtate pe marginea acestui subiect, Spitalul Orășenesc Nehoiu nu poate trata la acest moment persoane infectate cu sars cov 2. Informația a fost furnizată de managerul Spitalului Județean care a spus cu subiect și predicat că unitatea spitalicească de la Nehoiu nu are posbilitatea tehnică, în lipsa unei intstalații de oxigen, de a trata pacienții pozitivi.

nehoiu spitalManagerul Spitalului Județean Buzău reproșează faptul că de la debutul pandemiei și până la acest moment în spitalele din județul Buzău nu a fost posibilă amenajarea unor instalații de oxigen pentru pacienții pozitivi la coronavirus. Asta în timp ce la Spitalul Județean Buzău au fost finalizate lucrările în 3 clădiri.

Din acest motiv, la acest moment, nu poate fi luată în discuție ipoteza potrivit căreia la Spitalul Orășenesc Nehoiu să se poată trata persoane pozitive la coronavirus.

În aceste condiții, de o lună de zile, în Spitalul Județean este tensiune maximă. Toate paturile destinate pacienților Covid sunt ocupate, iar pacienții care ajung internați sunt în stare foarte gravă, cu o evoluție imprevizibilă și cu un ritm accelerat. În fața valului de bolnavi, medicii abia dacă mai pot face față. (Mirela Copariu)

[youtube]https://youtu.be/bsJEphN_dXo[/youtube]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și