Spitalul CFR, misiune imposibilă. Eforturi zadarnice, interzis pentru COVID

Spitalul CFR, misiune imposibilă. Eforturi zadarnice, interzis pentru COVID

Povestea transformării Spitalului CFR în unitate suport de COVID a ajuns la final. Autoritățile anunță că, în ciuda numeroaselor eforturi făcute, inițiativa s-a lovit de refuzul conducerii unității medicale de a accepta pacienți cu coronavirus.

Despre posibilitatea transformării unei părți din Spitalu CFR Buzău în unitate suport de COVID s-a vorbit încă de anul trecut, când au început demersurile birocratice. Luna trecută s-a ajuns, într-un final, la o dezbatere pe un protocol de colaborare între spital și autoritățile din sănătate, urmând să fie aprobate primele internări cu pacienți infectați cu coronavirus. Ddoar că și aceste negocieri au eșuat.

Potrivit șefului de la Casa Albă, autoritățile din sănătate ar fi abandonat ideea de a mai găsi alternativă în Spitalul CFR pentru internarea bolnavilor de COVID.

Datorită numărului scăzut de noi îmbolnăviri, autoritățile din sănătate nu se mai confruntă, în această perioadă, cu o criză a paturilor destinate tratării pacienților infectați cu COVID. (Mihai Bunăziua)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și