Publicat la: 25.02.2021. 20:09 / 1.534 views

SPERANȚA PENTRU O EDUCAȚIE NORMALĂ. A ÎNCEPUT VACCINAREA ÎN MASĂ A PROFESORILOR

Astăzi s-a dat startul campaniei de vaccinare în masă a angajaților din educația buzoiană. În prima zi, într-un ritm alert, peste o sută de persoane au primit serul anti-COVID. Imunizarea se desfășoară la centrul special amenajat în sediul Casei Corpului Didactic.

centru ccd 1 centru ccd 2

Un moment așteptat încă de la debutul campaniei de vaccinare anti-COVID de la nivel național. Astăzi, a început imunizarea în masă a salariaților din învățământul buzoian. Cu speranța revenirii la o educație în condiții normale, profesorii au primit prima doză de ser.

Și personalul nedidactic/auxiliar din școli are prioritate în această campanie de vaccinare.

Campania se desfășoară la centrul amenajat în sediul Casei Corpului Didactic din Buzău. Personalul medical, format inclusiv din doctori și asistente de la cabinetele școlare, asigură un ritm alert de vaccinare.

În această dimineață, la centrul de la C.C.D., a fost în vizită și coordonatorul campaniei de vaccinare de la nivelul județului Buzău, prefectul interimar Adina Moiseanu.

Și șeful educației buzoiene a fost în inspecție la centrul deschis azi.

Până astăzi, când a debutat vaccinarea în masă a angajaților din învățământ, peste o mie de salariați din unitățile școlare s-au imunizat la nivelul județului, în cadrul celorlalte etape ale campaniei demarate la nivel national. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!