Publicat la: 10.12.2018. 19:21 / 711 views

SPECTACOL LA SUPERLATIV AL LICEENILOR DE LA ARTE. UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT A ÎMPLINIT 61 DE ANI

Şi-au rezervat cele mai frumoase ţinute, şi-au pregătit cele mai bune piese de teatru, ori melodii, iar la final a ieşt un spectacol la superlativ de peste 3 ore. Este scurta descriere a evenimentului organizat de liceenii de la Arte cu ocazia împlinirii a 61 de ani de la înfiinţarea unităţii de învăţământ dar şi pentru celebrarea Centenarului.

spectacol arte 1Liceenii de la Arte s-au întrecut pe ei pentru organizarea spectacolului aniversar la împlinirea a 61 de ani de la înfiinţarea unităţii de învăţământ dedicat, în acelaşi timp şi Centenarului Marii Uniri. Și-au acordat instrumentele, le-au lustruit, şi-au dres vocile, au pregătit piese de teatru şi au pus în scenă un spectacol grandios de la care nu au lipsit orchestra liceului, interpreţii de muzică populară şi uşoară, corul, instrumentiştii, actorii dar şi foşti elevi ai şcolii.

Spectacolul a fost atât de bine organizat, iar artiştii atât de bine pregătiţi încât cu greu îţi puteai imagina că implicaţi sunt elevi de liceu.

Invitatul surpriză al spectacolului a fost Primarul Constantin Toma care a urcat pe scenă şi i-a felicitat pe liceeni dar şi pe dascălii lor.

Dacă de spectacol s-au ocupat profesorii şi elevii de la muzică şi de la teatru, de decorul care a uimit întreg publicul s-au ocupat dascălii şi elevii de la artă plastică şi artă monumentală. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!