Spectacol de Ziua Culturii. Recital excepțional de muzică și poezie.

Spectacol de Ziua Culturii. Recital excepțional de muzică și poezie.

Ziua Culturii Naționale a fost marcată ieri printr-un recital excepțional de muzică și poezie. Teatrul ”George Ciprian”, împreună cu Liceul de Arte ”Margareta Sterian”, au oferit publicului un spectacol-omagiu, dedicat poetului nepereche, Mihai Eminescu. De asemenea, au fost transmise online 5 piese de teatru, produse de Teatrul Ciprian.

Elevii și profesorii de la Liceul de Arte ”Margareta Sterian” au omagiat ieri ”Ziua Culturii Naționale”, printr-un recital excepțional de muzică și poezie.

Și, pentru că pe 15 ianuarie s-a născut marele poet național Mihai Eminescu, versurile sale au fost laitmotivul spectacolului susținut de viitorii artiști de la ”Arte”.

Puse pe muzică sau, pur și simplu, rostite cu grație și sensibilitate, versurile poetului au fost primite de public cu nostalgie și cu ”dor de Eminescu”, poetul nepereche al românilor.

De la ora 9, au fost transmise online cinci spectacole produse de Teatrul ”George Ciprian”, care au putut fi vizionate gratuit de oricine și de oriunde.

Este vorba despre piesele „Omul cu mârțoaga”, de George Ciprian, „Conu’ Leonida”, „O noapte furtunoasă”, „Despre iubire sau așa ceva” și „Angajare de Clovn”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și