SPECTACOL CARITABIL PENTRU RAISA ŞI VALENTINA. CELE DOUĂ FETIŢE AU NEVOIE DE AJUTORUL COMUNITĂŢII

SPECTACOL CARITABIL PENTRU RAISA ŞI VALENTINA. CELE DOUĂ FETIŢE AU NEVOIE DE AJUTORUL COMUNITĂŢII

Elevii hasdeieni care fac voluntariat în cadrul proiectului educaţional „Îmbrăţişează diferenţa” au pregătit un spectacol caritabil. Banii care vor fi donaţi cu acest prilej vor contribui la terapia de specialitate pentru două fetiţe cu tulburare de spectru autist. Hasdeienii fac ore de voluntariat la Centrul Rezidenţial pentru copilul cu handicap sever şi strâng bani pentru a le face viaţa mai uşoară copiilor instituţionalizaţi.      

spectacol-2Proiectul educaţional „Îmbrăţişează diferenţa”, coordonat de profesoara Rebeca Jilinski, a ajuns la cea de-a patra ediţie.

Anul acesta, 32 de voluntari hasdeieni au organizat o serie de acţiuni menite să le uşureze viaţa copiilor de la Centrul rezidenţial pentru copilul cu handicap sever din Buzău..

În afară de cele două târguri, la care au vândut colegilor din mai multe şcoli prăjituri făcute în casă, voluntarii hasdeieni mai fac şi câte două ore de voluntariat în Centrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Astfel ei au reuşit să strângă bani şi să cumpere pentru copii dulciuri, jucării, alimente, îmbrăcăminte sau aparatură electrocasnică dar au şi înfrumuseţat grădina Centrului.

Tot ei au reuşit să organizeze un spectacol caritabil pentru Raisa şi Valentina, două fetiţe cu tulburare de spectru autist.

Banii obţinuţi din donaţii şi din vânzarea biletelor vor contribui la plata orelor de terapie de specialitate suplimentare, pe care părinţii celor două fetiţe nu şi le pot permite.

Spectacolul caritabil va avea loc la Sala Consiliului Judeţean pe 14 decembrie, la ora 15. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și