SPECTACOL ANIVERSAR LA LICEUL DE ARTE. SE SĂRBĂTORESC 62 DE ANI DE LA ÎNFIINŢARE

SPECTACOL ANIVERSAR LA LICEUL DE ARTE. SE SĂRBĂTORESC 62 DE ANI DE LA ÎNFIINŢARE

Şi-au rezervat cele mai frumoase ţinute, şi-au pregătit cele mai bune piese de teatru, ori melodii, iar la final va ieşi un spectacol la superlativ. Este scurta descriere a evenimentului organizat de liceenii de la Arte cu ocazia împlinirii a 62 de ani de la înfiinţarea unităţii de învăţământ. Vineri, 13 decembrie, va fi pus în scenă spectacolul la Sala Mare a Consiliului Judeţean, iar buzoienii sunt invitaţi să participe în număr cât mai mare.

spectacol arte 1Liceenii de la Arte s-au întrecut pe ei pentru organizarea spectacolului aniversar la împlinirea a 62 de ani de la înfiinţarea unităţii de învăţământ. Şi-au acordat instrumentele, le-au lustruit, şi-au dres vocile, au pregătit piese de teatru şi vor pune în scenă un spectacol grandios de la care nu va lipsi orchestra liceului, interpreţii de muzică populară şi uşoară, corul, instrumentiştii, actorii dar şi foşti elevi ai şcolii.

Buzoienii care doresc să se bucure de un spectacol la superlativ, în care şi cele mai mici detalii sunt puse la punct, sunt aşteptaţi vineri, 13 decembrie, la Sala Mare a Consiliului Judeţean, începând cu orele 15.00.

Dacă de spectacol s-au ocupat profesorii şi elevii de la muzică şi de la teatru, de decorul care va uimi întregul public s-au ocupat dascălii şi elevii de la artă plastică şi artă monumentală. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și