Primarul Toma, bilanț despre spațiile verzi. Ce proiecte mai sunt în planul autorităților

Primarul Toma, bilanț despre spațiile verzi. Ce proiecte mai sunt în planul autorităților

Într-o postare, publicată azi, pe pagina sa de facebook, primarul Constantin Toma a ținut să facă un bilanț legat de politica administrației la capitolul ,,spații verzi”. În prima parte a materialului prezentat, edilul-șef a vrut să evidențieze transformarea fostei zone de garaje de pe strada Frăsinet, un proiect care a costat un million de euro, din bugetul local. 

În ultimii 3-4 ani, la Buzău au fost amenajate patru parcuri noi. În privința amenajării spațiilor verzi, autoritățile precizează că încearcă să mărească aceste suprafețe.

Cea mai importantă suprafață verde din oraș, Pădurea Crângului, a fost radiată din lista ariilor protejate de interes județean, fapt ce a stârnit și stârnește în continuare multe controverse. Șeful Palatului Comunal declară că decizia a fost necesară pentru realizarea proiectului de transformare și a acestei zone simbolice din municipiu. 

În postarea de azi, primarul a reamintit și de proiectul municipalității prin care se intenționează plantarea unei perdele forestiere pe o suprafață de 60 de hectare, pe malul râului Buzău.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și