Publicat la: 14.04.2020. 18:25 / 499 views

SPARGERI ÎN LANŢ, LA DEPOZITE AGRICOLE. “E O REŢEA. AUTORITĂŢILE SĂ SE IMPLICE!”

O serie de spargeri au avut loc în ultima perioadă la depozite agricole de pe raza judeţului Buzău, dar şi la companii din judeţe vecine. Administratorii firmelor spun că e vorba despre o reţea bine organizată care profită de starea de urgenţă pentru a acţiona în zonele neacoperite de forţele de ordine.

furturi agricole furturi agricole (2)

Unul dintre directorii păgubiţi, buzoianul Mihai Răzvan Moraru, ne-a povestit despre atacul dat de hoţi, în noaptea de duminică spre luni, la depozitul deţinut în Cioranca. Modul de operare a fost unul profesionist. În ciuda alarmei date imediat, hoţii au scăpat de poliţiştii chemaţi la faţa locului.

Poliţia buzoiană confirmă spargerea. Hoţii au sustras produse fitosanitare în valoare de peste 400.000 de lei.

Directorul depozitului vorbeşte despre o reţea bine organizată, care a acţionat atât în judeţul Buzău, cât şi în judeţele învecinate.

În acest context, reprezentantul companiei la care a avut loc spargerea face un apel către autorităţi, să fie atente şi la depozitele agricole situate departe de comunităţile rurale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!