Publicat la: 17.09.2019. 18:15 / 459 views

SOSESC ŞI MANUALELE PENTRU CLASA A VII-A. LICITAŢIE ÎNTÂRZIATĂ, ELEVII AŞTEAPTĂ TOATE CĂRŢILE

La o săptămână de la începerea anului şcolar, apar şi mult aşteptatele manuale de clasa a VII-a. Până acum, elevii nu au beneficiat de nicio carte editată potrivit contractului semnat de edituri cu Ministerul Educaţiei. Primele pachete cu manuale au sosit la Buzău.

manuale depozitAstăzi a început distribuirea unei părţi din manualele destinate elevilor de clasa a VII-a. Reprezentanţii unităţilor de învăţământ au fost programaţi să ridice cărţile din depozitul de manuale al Inspectoratului Şcolar.

Întârzierea a fost cauzată de tergiversarea licitaţiei iniţiate de Ministerul Educaţiei, astfel că, în prima săptămână de şcoală, elevii din clasa a VII-a nu au avut niciun manual pe bănci.

Manuale lipsă sunt semnalate şi la clasa a II-a, însă nu într-un număr foarte mare. Faţă de situaţia de acum doi ani, când licitaţiile cu edituri au condus la cea mai mare criză de manuale din ultimii ani, acest început de an şcolar nu a ridicat probleme majore la acest capitol. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!