Publicat la: 11.09.2018. 18:20 / 638 views

ŞOMAJ ÎN SCĂDERE, VENITUL MINIM E ÎNCĂ ”LA PUTERE”. PESTE 12.000 DE BUZOIENI FĂRĂ LOCURI DE MUNCĂ

Cu peste 700 de angajări, judeţul Buzău a încheiat ultima lună de vară cu o rată a şomajului tot în scădere. Faţă de anul trecut diminuarea este de peste două procente. În municipiul Buzău, rata şomajului se situează, în continuare, sub 2%.

someriLa finele lunii august, şomajul în judeţul Buzău a înregistrat încă o scădere, chiar dacă cifra este tot peste 7 procente.

Potrivit oficialilor A.J.O.F.M., în ultima lună de vară, peste 700 de persoane din judeţul Buzău şi-au găsit un loc de muncă.

În continuare, cea mai mică rată a şomajului se înregistrează în oraşul Buzău, sub două procente.

Cei mai mulţi dintre şomerii aflaţi în evidenţele autorităţilor sunt beneficiari ai venitului minim garantat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!