Publicat la: 29.11.2016. 18:47 / 1.035 views

SOLUŢIE TEMPORARĂ PENTRU POLIŢIŞTII LOCALI. VOR INTRA ÎN CONCEDIU DE ODIHNĂ

După ce instanţa a suspendat aplicarea noii organigrame, pentru cei peste trei sute de poliţişti locali care nu mai pot fi disponibilizaţi de Primărie, dar care nu se mai pot întoarce nici la vechile locuri de muncă, s-a găsit o soluţie temporară. Primarul Constantin Toma a anunţat că aceştia vor intra în concediu de odihnă sau îşi vor lua zilele libere restante. Abia după aceea, în funcţie de cum vor evolua lucrurile, poliţiştii ar putea intra inclusiv în concedii fără plată.

politisti-locali-1Primarul Constantin Toma a postat un mesaj video pe pagina de socializare prin care explică ce se va întâmpla în următoarea perioadă cu poliţiştii locali care au câştigat în instanţă suspendarea aplicării noii organigrame. Potrivit primarului Toma, şcolile au încheiat deja contracte cu firme de pază, iar poliţiştii locali nu se vor putea întoarce la vechile locuri de muncă, astfel că aceştia vor intra în concediu.

Potrivit primarului Constantin Toma, neaplicarea noii organigrame ar putea duce inclusiv la pierderea proiectelor pe fonduri europene. Acesta a mai spus că în cazul în care disputa din instanţă se va prelungi mai mult de două luni poliţiştii locali în cauză ar putea intra chiar şi în concediu fără plată.

Primarul Constantin Toma a făcut recurs la decizia de de vineri a magistraţilor. Instanţa superioară este Curtea de Apel Ploieşti, dar primarul Toma a precizat că va cere strămutarea la Braşov, pe motiv că mama unuia dintre avocaţii poliţiştilor locali lucrează la Curtea de Apel Ploieşti. (Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Gină d spune:

    E unul din modurile de a face bășcălie!
    Daca primarul continua așa,e doar problema lui!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!